CEL DE-AL DOILEA PROGRAM PRIVIND IZOLAREA TERMICA A UNOR BLOCURI DIN MUNCIPIUL GIURGIU A FOST APROBAT IN SEDINTA EXTRAORDINARA

CEL DE-AL DOILEA PROGRAM PRIVIND IZOLAREA TERMICA A UNOR BLOCURI DIN MUNCIPIUL GIURGIU A FOST APROBAT IN SEDINTA EXTRAORDINARA

După ce în urmă cu o săptămână primarul municipiului, Nicolae Barbu, şi directorul ADR Sud- Muntenia, Liviu Muşat, au semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea termică a cinci blocuri de locuinţe din cartierul Policlinică, miercuri, consilierii locali şi-au dat acordul pentru un nou contract. Conform acestuia alte patru blocuri vor fi anvelopate prin intermediul unui program european.
Convocaţi într-o şedinţă de îndată, consilierii municipali au aprobat, miercuri, 15 aprilie, cofinanţarea unui alt proiect de anvelopare a mai multor blocuri de locuinţe, iar în consecinţă celor cinci blocuri din Cartierul Policlinică intrate în programul cofinanţat major din fonduri europene li se vor adăuga alte patru.
Pentru că cele două proiecte au fost aprobate aproape de finalul programului, din fondurile rămase din programul european alocate pentru perioada 2007-2013, primarul Barbu şi-a exprimat regretul că nu s-au putut aloca bani pentru un număr de 16 blocuri de locuinţe, aşa cum şi-a propus, însă acesta speră în viitorul exerciţiu bugetar al Uniunii Europene.
Primarul Nicolae Barbu şi-a exprimat, totodată, convingerea că cele două proiecte vor putea fi puse în practică încă din vară şi că vor fi finalizate tot în cursul acestui an.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MESAJUL PRIMARULUI NICOLAE BARBU CU OCAZIA PASTELUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.